Ja altså jeg erallerede klar for helg. Det er hardt å være på topp. I dag blir det overkroppsøktetter jobb før jeg drar hjem og jobber enda litt merutover kvelden
Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middagerher hjemme. Gode variasjoner kan være kokt skinke og pastaskruer, men som oftest går vi for disse enkle kylling kjøttbollene
Vi lager ofte vår egen kraft, og benytter alltid det som basis når vi for eksempel lager pastasaus. Vi kom over en spennende oppskrift i DN Mat & Drikke av kokken Even Ramsvik
en av de mange fine ting ved å bo ute ved havgapet er sjøhusfestene. ) nå er det amatørkorpsjentene som skal kose seg med god mat (spleiselag) og drikke
/inneholdersponsorlinker. Ah – fredag og straks helg dere. Herkommer dagens digge middagstips. Fremgangsmåte Stek kjøttdeig med krydder, ketchup, hakkede tomater og grovhakket paprika og rødløk
Vend kyllingfiletene i salt, pepper og fersk timian og koriander, (eller andre urter du måtte ha for hånden), og surr rundt parmaskinke før du steker den i varm panne i ca
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
Akkurat nå er jeg utrolig glad for at jeg har tatt vare på så mye klær etter Kristine og Emma. Gudene skal vite at jeg har måttet kvitte meg med mye også, men jeg har tatt vare på klærne etter meg, de etter min lillesøster Martine og en del etter Kristine og Emma
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.