Jeg er vokst opp med grove medisterkaker, ogdet er faktisk ikke mange årene siden jeg skjønte at det jeg kaller farsekaker, er det mange andre som ogsåkallermedisterkaker
Andretilsetter løk og tomatpuré, og gratinerer retten i ovnen medet lokk av strøkavring og ost. Jeg fikk dessverre ikke tak i cocktail pølser eller andre små pølser idag, så jeg kjøpte wienerpølser av god kvalitetog skar dem i mindre biter
Rør inn melis-halvparten så. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andreogdet er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Fordele med en pizzaskjæreretter ca. -justanotherfoodstory. Jevn ut blandingen på etstekebrettmed bakepapir ogdet beste er å jevne ut medfuktet håndflate
Skjær tomater og squasj i skiver og legg lagvis tomater i bunnen på en lasagneform (husk å krydre mellom lagene), hvitost oppå og squasj, et lag til med hvitost og tomater og tilslutt toppe med hvitost i skiver over det hele
Del på e-post. Italiensk "Gelato alla vaniglia" kallesogså av og til for "Gelato di crèma". Det som kjennetegner ekte "Gelato" er at isen lages med både fløte og melk
Medandre ord, man bør ikke stresse over hva man putter i seg i julen, man bør ikke telle kalorier - heller nyte julens gode smaker og være takknemmelig
Se andre oppskrifter med byggryn her. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Ta noen tak med en tresleiv i den ferdig gjærede deigen, og ha i litt mer mel (det du sparte). Ta noen tak med en tresleiv i den ferdig gjærede deigen, og ha i litt mer mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.