En større prosent fruktose enn glukose (fruktosen i sukrosen regnes ogsåmed) gjør at fruktogbær er søtt uten å påføre kroppen det sjokket den ville fått om det var ren glukose og/eller sukrose
Server alene ellermed soyamelk eller frokostblanding. Spe evt med mer vann om kompotten blir tykk. Jeg synes denne er veldig god både når man vil ha en varm og smakfull frokost, en god dessert eller bare vil lage seg noe "kveldsgodt"
For å gjøre det lettere for seg selv, bør man legge en bit med plast eller matpapir som er akkurat litt større enn det krysset man har tenkt til å lage, oppå kremen før man ruller over marsipanen
Denne ostekaken skal ikke stekes heller så enklere blir det ikke. Jeg har brukt bringebærkesam denne gangen, men det er også deilig å bruke kesam med lime
Jeg er absolutt ingen baker eller konditor, men en bløtkake får de fleste til. ( Det blir nok litt vaniljekrem igjen altså, kan spise den sammen med rester av fruktogbær)
Server med vaniljeis ogbær, kesam ogbær, eller vispet krem. Tenk at det faktisk er mye sunnere å spise denne kaka til frokost enn å spsie brød med brunost eller syltetøy
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Velg den toppingen du liker best, vi har brukt mager kesam og friske bær. I dag våknet jeg før klokka ringte, og mens jeg ventet på at Casper skulle stå opp laget jeg en av frokostfavorittene våre
Så og si fettfri, litt mindre sukker men absolutt søte nok, fyllt av friske molter ogblåbær, med et tynnt melisstrø nyter vi ferske muffins i sommerkvelden
Pannekaketårnet kan da fylles med friske og fargerike grønnsaker, kremoster eller phildadelphia i forkjellige smaker, avokado eller guacamole, hummus, cottage cheese og litt grovkverna pepper til slutt
Dette må gjøres før den blir helt kald, ellers vil den sette seg helt fast i forma. Paiskallet er laget blant annet av havregryn med Nesquick, og det blir sprøtt og godt etter at det er stekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.