God mandag dere,. Frisk og fin start på uken. Jeg reiser hjem til Oslo i dag, trist å reise vekk fra familien, men fint å treffe venner og kjæresten igjen
En nydelig frisk, fiskemiddag med smak av paprika, basilikum og rosépepper. Skjær ørret i serveringsstykker, og dryss over salt, hvit pepper og knust rosépepper
møte med hjemmelaget kaviar var ved et kjøkkenbord ytterst mot Lopphavet hos. Marit til de vidunderligste retter som aller oftest var nylig dradd opp av
Kok quinoa etter anvisning på pakken og avkjøl. Det eneste som gjenstår er å ovnsteke ørretfiletene. Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Vi hadde ørret med kremet spaghetti, erter og brokkoli til middag i dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deilig middag fra arkivet
Dette ble en ny favoritt blant jentene. Hun har virkelig rett i at pesto er godt, og kombinasjonen ørret og pesto kommer til å bli en gjenganger her i huset
Dette er en litt justert variant av hans forrett av bakt fjellørret i rapsolje. Denne retten gikk av med seieren hos meg etter å ha sett på Smaken av Norge for noen år siden
Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Smør aluminiumsfolien med litt olje og legg fiskestykkene ved siden av hverandre på midten. Damp ørretpakken på rist over vann i en fiskekjele eller gryte med lokk i ca
♦ Skjær søtpotet i mindre biter og kok til mør, mos med stavmikser. Jeg spurte for øvrig om de kunne ta inn vill- eller økologisk ørret eller laks i butikken, men det var visst nesten umulig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.