2 -3 auberginer, middels størrelse. 3-4 kyllingfiléter (6-700 gram) i store biter. Dryss med salt og pepper og la dem ligge til du ser at det pipler ut væske (ca 20-30 minutter). La dette trekke 5-6 minutter. 2 -3 auberginer, middels størrelse. 3-4 kyllingfiléter (6-700 gram) i store biter
Hun har igjen lært det av en iransk venninne. 5 dl ris, det spiller ingen rolle om du bruker jasmin- eller basmatiris. 5 dl ris, det spiller ingen rolle om du bruker jasmin- eller basmatiris
Vi har fått opplevd både iransk bryllup, og nye smaksopplevelser. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe av med kjente , kjære matretter
Khoresht bademjan (lam med aubergine) er en av mine absolutte favoritter, men da pappa i huset har aubergin-aversjon blir det ofte en trygg tagine i stedet
På bildet ser du at kjøttbollene er servert med tzatsiki (som jeg la ut oppskrift på i oktober) og tomatsalat (som jeg la ut i går) og ris på iransk vis (også lagt ut i oktober)
Allergimatbloggernes julekalender har oppskrift på lussekatter, fra Gluten- og melkefri inspirasjon. Jeg kjøpte nettopp 1 g ISO-sertifisertIransk safran for kr 45,- Det synes jeg er en god pris
1 Aubergine olja pill penslingsalt+pepparsaft ifrån en halv lime1-2 vitlöksklyftor. Grilla i 2-3 minuter på varje sida, till den blivit mjuk. 1-2 vitlöksklyftor
- Jeg har alltid fasinert meg av dyr mat. Les mer om trøffelAlmas KaviarAlmas er iransk og betyr diamant, kaviaren er uten tvil den mest eksklusive og dyre kaviaren på markedet
Legg kjøttet i en stor gryte og hell 6 dl vann over. Kok opp og skum av kraften. Tilsett løk i skiver og krydder og la innholdet i gryten småkoke under lokk i 90 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.