Karriduftende viltgrateng
Gastronomade
Gastronomade
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 30 minutter koking og
  • 15 minutter i ovnen
  • 800 g innerlår av elg
  • 1 ½ stor gul løk, finhakket
  • 5 ss tomatpuré
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ss karri
  • . 1 ½ ts salt
  • ½ ts salt
  • . ¾ ts grovmalt pepper
  • 8 dl vilt- eller kalvebuljong
  • 1,2 kg melne poteter
  • 100 g smør
  • 2 eggeplommer
  • 1 krm finmalt hvit pepper
  • 200 graders varme og gratiner til potetmosen har fått farge, i ca. 15 minutter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.