Stek soppen med smør i panna. Her har jeg lagt kantarellstuingen på et stykke pannestekt brød, men den kan like gjerne serveres som tilbehør til alle typer kjøtt
Denne retten har jeg bare laget noen få ganger, både med og uten fløte. )Jeg har brukt ferdig pakke med enchilladas hvor du bare tilsetter kjøttdeig og ost
Krydre med salt og pepper, så river du hvitløken og har den også oppi. Karrien fra Santa maria (med blått lokk) liker jeg best til denne retten, da den er mye mer krydrete i smaken enn Hindukarrien (med grønt lokk)
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Familien fylte derfor den lyseblå Cortinaen med hvetegrøpp, grovt rugmel og andre grove norske melsorter , samt brunost , før vi rullet inn på danskebåten og hjem til Århus etter feriene i Norge
Tilsett noen spiseskjeer med tomatpuré og la det surre i et par minutter. Visp ut en halv spiseskje hvetemel i melk og ha det i gryten sammen medmatfløte
Sliter du med å lage den perfekte eggerøren. Ta eggerøren ut av panna med en gang den er ferdig. Da må du prøve denne som jeg laget til brunch på selveste 17
Brun kjøttet på sterk varme med olivenolje. Smak til med salt og pepper. Pynt med en rosmarinstilk. Tilsett smør, hvitløk, rosmarin og øs smøret over kjøttet
Jeg bruker sjelden oppskrifter,og elsker å prøve meg frem med forskjellige. jeg dele denne med deg. Neste gang skal jeg bytte ut laksen med kylling og bacon tror
Dem er god med skallet på). Dekker til med aluminiusfolie og steker på 160C* i ca 1,5 timer. Denne potetgratengen er fantastisk god og den passer som tilbehør til all slags kjøtt og grillretter
Eller kanskje du har en gassbrenner/kjøkkenbrenner til å karamellisere med. Dette er en kjempegod spansk dessert, myk som fløyel, egentlig passer den godt til jul da det er både appelsin og kanel i den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.