KANTARELLSTUING MED FLØTE
umami
umami
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g kantareller som er godt børstet og med alle urenheter børstet bort, og som er revet i to eller fire på langs, avhengig av størrelsen.
  • (usaltet) meierismør til steking (hvis du bruker saltet meierismør, ha i litt olje som tåler høy varme så smøret ikke brenner)
  • 1-2 fedd hvitløk eller 1 sjalottløk, finhakket
  • 2-3 ss finhakket persille, finhakket
  • 1 knivsodd karripulver*
  • julienne av sitronskall etter smak (skall av 1/8 sitron) som finhakkes*
  • salt og nykvernet sort pepper
  • .1 dl kremfløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.