HISTORIE I HVER BIT Wienersnitzel av håbrann eller kaningryte med tysk vin. Foto. Arcimboldo, Smithsonian Institute – Vi er hva vi spiser GULL I MUNN
Kaningryte med hvitvinsmarinade Bland vin, løk og krydder til marinaden. La kaninstykkene ligge i marinaden noen timer. Ta dem opp og sil marinaden Varden.no
Saftig kaningryte Varm opp halvparten av oljen i en stekepanne og brun kjøttet i små porsjoner. Legg det over i en gryte Varden.no
Kraftig kaningryte Brun kaninkjøtt-bitene lett i smør i en stekepanne. Del oppgrønnsakene i store, grove stykker. Krydre med pepper, karri og salt Varden.no
Sterk kaningryte Tin kaninen dersom den er frossen. Brun kjøttet i matfett i en stekepanne. Legg kjøttet i en gryte. Strø på salt og kajennepepper Varden.no
Kaninen hoppet rett i gryten… Og med sin delikate syre passer den godt til en kaningryte. Oppskrift på kaningryte til 2 sultne mennesker Covin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.