Kaninkjøt er noe jeg har desverre oppdaget ganske sent ilivetmitt Kjøtet som iminmeningligner ganske mye på kyllig kjøt er veldig enkelt å forberede og er naturlig sunn og rikiproteiner
kanin. Da vi vandret rundt i de små slakterbutikkeneiPiemonte, kom vi over en glemt råvare i Norge. Skjønt glemt og glemt, de eldre husker kaninen fra krigens dager, og har derfor motforestillinger mot å bruke kjøttet, de yngre kjenner de søte små dyrene mer som kosedyr, og har derfor problemer med å prøve seg på dette deilige, milde og sunn kjøttet
Skjær laksefileten opp iserveringsstykker, dryss over salt og pepper og stek. i panne eller stekeovn. Steketiden er avhengig av tykkelsen på laksestykkene
Og salat er jo kaninfôr, eller. Vel, for noen så er kanskje salat det kjipetilbehøret bestående av salatblader, agurk og tomat man ofte får når man spiser ute
Denne sausen er veldig enkel og veldig god. Eplesaus. Passer godt til på kylling/kalkun og tilfisk. Sil ut epleterningene og kok eplejuiceninntil det halve
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.