Jeg kom over disse igjen, og måtte selvfølgelig dele med dere. Ha alt over i en kjøkkenmaskin (med lokk i tilfelle det spruter i starten) og la den gå i et kvarters tid til du har fått en hvit og luftig blanding
Et glass med hjemmelaget salt karamellsaus er også fin å gi bort i gave. Kok opp kremfløten i en annen kjele og hell den varme fløten litt og litt i kjelen med karamellen
Da passer det kjempe godt med en deilig karamellsaus. Det som er viktig med denne oppskriften, er at du ikke lar sukkeret bli for mørkt, heller for lyst enn for mørkt
I dag hadde jeg så lyst på is medkaramellsaus. Den er jo lagd av vanlig raffinert sukker, så da måtte jeg jo bytte det ut med en eller annen form for søtning
Med sol ute og grillsesongen i full gang, hva er vel bedre enn ekte hjemmelagde marshmallows. Først må du finne frem alt du trenger og gjøre klart en langpanne med bakepapir og melis/ Maizenna
Hell den kokende væsken i en tynn stråle i bollen, mens du mikser kraftig med en håndmikser. (Har du en kjøkkenmaskin med visp, er denne super å bruke)
Disse kan du spise så mye du orker av og det med verdens beste samvittighet. #marshmallows #snacks #tips #kosemat #godtno #glutenfritt #sukkerfritt #healthy #healthybaking #sunnmat #matglede #blogg #matblogg #matinspirasjon #susannenesse
In a medium bowl whisk the gelatin powder and ¾ cup cold water in a small bowl. I grew up with these marshmallows ropes when I was a little girl, and always loved these, but homemade is so more delicious
pisk egg, vanilje ekstrakt og resten av melken i en bolle noen sekunder, hell det over i melblandingen og fortsett til det akkuratt er blandet inn( bruk en slikke pott for å få med restene langs kanten)
Jeg har derfor prøvd å lage en egen oppskrift med komponenter fra flere forskjellige oppskrifter. Jeg har sett en del forskjellige oppskrifter på hjemmelaga marshmallows, men i alle oppskriftene har det vært et eller annet jeg synes virker unødvendig
Oppskriften er hentet fra en fransk kokebok med basisoppskrifter med navnet. fløte, fløtekaramell, havsalt, hjemmelaget karamell, hjemmelaget karamellsaus, Karamell, karramellsaus, maldonsalt, margarin, melis, smør
God tirsdag alle sammen, i dag deler jeg med dere hvordan du lager deilige lakrismarshmallows. I Nederland pleide vi alltid å få en lakris etter middag, så dette er noe jeg er oppvokst med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.