Hakk løkinnmatenog bland med resten av ingrediensene. Skjær av bunnen og del løken i to. Disse var tilbehør til biff hos oss i forrige uke og jeg forspiste meg virkelig
Ha i bittelitt Olivenolje, Sett in Leveren, Løken, Paprikaen og Chilien. Hakk Løken Til Ringer. Kutt Paprikaen, Sjampinjongen Og Grønne Chilien i Terningsstørrelser
I det siste har jeg hatt store mengder med både løkog rødbeter. Jeg byttet ut sukkeret med kokosnektar og den vanlige eddiken med upasteurisert eplecidereddik
Varm tilstrekkelig med olivenolje og smør i stekepannen, og ha i løk i båter. Ved bruk av rød løk, er det best om løken blir forberedt umiddelbart før servering, da beholder den både en flott farge og en krispy touch
Krydre med salt og pepper. de raskt på hver side i rykende varm panne med litt olje. Skrell og skjær løken i skiver, freses i smøret til de er gyldenbrune
Server dem varme med godt brød og salat til. Lag kjøttfyllet, smak det godt til og stapp løkene fulle. Legg en osteskive på toppen og sett i stekeovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.