Denne aïolioppskriften er det nærmeste man kommer en autentisk provensalsk oppskrift på aïoli. Dette er en sånn oppskrift man finner i flere kokebøker og nettsider med akkurat lik oppskrift – en skikkelig klassiker altså
Denne sausen/dressingen er helt fantastisk god. Den passer til både fisk og skalldyr. Bytt ut majonesen og aiolien til rekesmørbrødet og opplev en helt ny smaksopplevelse du blir hekta på
Jeg vet at mange synes det er et pes å lese gjennom masse tekst for å komme til oppskriften, så nå skal jeg gi dere den først, så kan dere velge om dere vil lese det andre etterpå
«Klassiske sauser» er min nye mini-serie med oppskrifter på sauser. Sauser kan alltid løfte opp en enkel og trøtt middag så mitt nye mål er å mestre alle de klassiske sausene
Selve kraften lages i dagene før jul. Hvis du er heldig å få tak i kalkunlår er det bra, ellers må du klare deg med hønseskrog, eller en god suppehøne og litt kraftbein
Denne oppskriften er helt AMAZING. Og dette har jeg mamma til å takke for (merci maman. ). Alle jeg kjenner vegrer seg litt til å lage béchamelsaus fordi det klumper seg, det er litt tungvint med flere steg, smøret må ikke brenne, man må spe melken gradvis… Glem det
Her er et par forslag på hva man kan bruke kalde sommerkvelder til. Nemlig å drikke kalde kaffedrinker mens vi spekulerer på om norske verdier er å høre på flåsete politikere
Og med et utvalg sauser og stasj,. Is er perfekt å servere i selskap. har du kake verdig en dronning. Ja, det blir jo ikke kake da, men en god kake-erstatter er det
Jøjjemeg, den håndballfrie helgen er nå over. Det har vært sprengkulde deluxe i mine øyne, og jeg har vært noe oppgitt i forhold til all snøen som føyket lørdags night og la seg som en dyne til slutt
Smaksrik potetsalatI går startet grillsesongen hos oss på Jessheim. Denne potetsalaten gikk ned på høykant sammen med grillede svinekoteletter og salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.