kål, omelettskinke, mager kesam, hakket løk og walden farms barbecue dressing. Jeg har riktignok hatt jobbhelg, men det har ikke vært til noen hindring for kosen
Deler av mat- og vinklubben Smak fant derfor veien til den danske hovedstaden en helg i april. Med til sammen 14 michelinstjerner, med det som går for å være verdens beste restaurant, med utallige kafeer og kroer, samt Skandinavias kanskje mest spennende matmarked, er København den ubestridte matbyen i Skandinavia, kanskje i hele Nord-Europa
Før vi dro til København var planen min å spise raw food til frokost hver dag, noe min raw food-skeptiske kjæreste også gikk med på siden han elsker juice og smoothie til frokost
Frederiksberg er den moderne delen av København med gode shoppingmuligheter og grønne områder. Brasserie Degas en liten perle av ett sted, både når det gjelder interiør, service og selvfølgelig fantastisk mat både på utseende og smak ✿
Da jeg annonserte at jeg skulle besøke København ba jeg om tips til steder å se, spise eller shoppe. En kommentar som kom inn var at jeg måtte besøke en av Sticks ‘n Sushi restaurantene, og det gjorde vi selvfølgelig
Jeg har sittet å drømt meg litt bort i det siste, nærmere bestemt til Danmark ogKøbenhavn. Jeg frykter det kommer til å bli litt glemt, så å kombinere en romantisk weekend med kvalitetstid med julegaveshopping i København hadde jo egentlig vært perfekt
Jeg var nylig en tur i Københavnog fikk i den forbindelse også treffe Grete Edland Westerlund. Aslak går i barnehage, og da Grete beskrev menyen gutten hadde i barnehagen, fikk jeg lyst til å nevne det på bloggen
Tro eller ei, men denne retten spiste jeg første gang i København som en lunsjrett. Det består av ingredienser fra middelhavet og jeg syntes retten var genial
Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte Københavnog tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
Eg har kjøpt mine i Københavnog i Barcelona, så det er mitt tips. Folk har nok lysestakar og blomstervasar, det er trivelegare å få noko ein faktisk kan spise eller drikke
Jeg har kjøpt dem i København (Magasin Du Nord på Kongens Nytorv har mye fra Miss Etoile), men Miss Etoile føres av flere norske butikker, så kanskje du får tak i dem i Norge også
Her i landet har vi så vidt jeg vet ikke tradisjon på å bruke fersk rødbeter, men da jeg bodde i København var det et vanlig innslag på tallerken både i salater og til middag
Søndagsmiddag må gjerne kreve litt mer tid og forberedelse enn hverdagsmiddagene, men når helg er jobbhelg er det kjekt med en enkel middagsrett som allikevel gir det lille ekstra
Nå er det bare tre dager til jeg er i København, og fire dager til Bursdagen min. Jeg og Une fikk tilbud om å presentere Studiespesialiserende og Studie m/ formgivning på en yrkesmesse i Vestlandshallen, hvor vi har kost oss hele dagen
På vei hjem fra alpene havnet vi i København, der bagasjen ble igjen ett døgn, men det var jeg intetanende om da jeg satt på flyet og leste flymagasinet Scandinavian Traveler (eller no’ sånt)
For et par uker siden var vi på tur til København med familien, favorittbyen av dem alle. Jeg er over middels interessert i design, og det kan man vel trygt si at danskene er også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.