Vi har kommet til luke nummer 12, og det skulle egentlig bare være 12 alternativer i innlegget. Men så fant jeg ut at jeg ikke bare ville gi deg søte og sunne alternativer fra bloggen, jeg ville gi deg en liten oversikt over kaloriinnholdet i vanlig godis
Siden vi akkurat har lagt november bak oss, faktisk med en del sludd, passer det vel med denne fra Dum Dum Boys, et av Norges beste rockeband gjennom tidene
Med "hjemmelaget" mener jeg at noen har laget den hjemme - men ikke jeg. Den er laget av min gode venninne I, som jeg har nevnt et par ganger tidligere
Omtanke er stikkordet når årets julekalender skal lages. Kanskje tenker du at - "jeg bruker samme som ifjor", men gavene skal jo kjøpes inn uansett - og det kan ta tid å løpe fra butikk til butikk
Det å gå julebukk var en norrøn jule- og bondetradisjon som dessverre er i ferd med å dø ut. Særlig etter at handelsstanden innførte halloween for å selge flere produkter
Heisann, lagde en ny vri på lavkarbo rundstykker i går og de ble så gode med julebrunost på. ) Kom litt i julestemning, var jo veldig stas å få mail fra AniCura om at vi vant en julekalender til katt fra Trixie også
Hei. Nå håper jeg dere er klare for jul og julebakst. For nå er det like før moroa begynner. Julekalender til junior er nesten på plass, juledekoren venter på å komme på plass i huset og det røde forkleet skal finnes frem
Enkel julesnacks som kan krydres etter egen fantasi. Det har blitt 7. desember og her kommer en hurtig julekake for dere som ikke har kommet helt i gang enda
. Da har jeg fått bakt en helt ny sort til jul…. og de ble veldig velykket og smakte knallgodt. nam nam nam Disse småkakene er en type marengs som er dylt med kokos, sjokolade og cornflakes
Let it snow. Jeg vil pynte til jul nå. Men det er egentlig ikke lov før 1. desember. Tiden frem mot 1. desember kan ikke gå fort nok, problemet er at etter 1
4 desember og 20 dager igjen til jul. I dag frister vi med litt enkel og velsmakende julekonfekt. Jeg har tidligere lagt ut oppskrifter på denne enkle havregryn og kakaokulen med maldonsalt og med chili
Fordelen med å blogge er at jeg får organisert mine egne oppskrifter. Hvis jeg fortsetter i noen år med julekalender så begynner jeg å få meg en god kokebok for både tradisjonsbakst og annet julegodt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.