Posted by torill. Tweet. Jeg spiser det meste, men rødbeter har aldri vært favoritten. Jeg har spist litt ved juletider ved siden av rakfisk, men ellers ikke
Det har også blitt en del grønne juicer med kombinasjonen grønnkål, spinat, kiwi og eple. Juicing. Detox kurer får du meg aldri til å gå god for, men juicing som et tilskudd til et normalt, sunt kosthold gir jeg gjerne tommelen opp
En annen favoritt er agurk som blandes med kiwi og stangselleri. Jeg har fått en ny duppeditt på kjøkkenet, og den har raskt blitt en ny kjøkkenmaskin-favoritt
Andebryst med plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater. Andebryst er en av mine favoritter og det smaker nydelig sammen med plommesaus
Lammefrikasse smaker alltid like godt og spesielt god blir lammefrikasse når den er spekket med masser av høstens gode ferske grønnsaker, da er den en fryd for både øyne og gane
Legg dem i en kjele med vann, vannet skal dekke rødbetene. Deretter skjærer du chevre i skiver og fordeler over og til slutt noen skiver med reddiker og ristede pinjekjerner
Da er juicing et genialt verktøy til å få i seg mengder med ferske, økologiske grønnsaker på. Dersom du har en juicemaskin med oppsamlingsbeholder på utsiden, er det smart å legge en pose i denne så det blir mindre å rengjøre etterpå
Halvveis i uka - Jeg ser virkelig frem til hver helg nå, det er ikke mye dagslys å få med seg på hverdagene, så prøver å få vært mest mulig ute når det er helg
Den er allerede marinert med en utreolje og klar for tilberedning. Deretter satte jeg et steketermometer i fileten og stekte den i en smurt ildfastform i ovnen sammen med grønnsakene på 200grader
Det er noe kroppen forteller meg, det har ikke noe med overbevisnng å gjøre. For meg er det viktig med både farge og utseende på maten, sånn har det alltd vært
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.