ANNONSE. Vet dere hva jeg har gitt opp. Den derre sommerkroppen. Etter flere år med gode intensjoner har jeg innsett at det er altfor kort tid mellom jul og sommer
Bonjour. Denne oppskriften har jeg funnet i bakeboken til franske Pascal Dupuy, som min kjære kjøpte til meg etter jeg ble en smule opphengt i hans fantastiske bakverk etter å ha sett på Hele Norge Baker
Hei. Uteværet lar visst vente på seg så da får man kose seg inne med baking. Nå sist laget jeg små terter med fylt med hjemmelaget vaniljekrem og jordbær
LikFacebook4Twitter0Google+0Pinterest0. Når Bakerinnen drømmer seg bort til Danmark og København er det alltid et sted hun besøker…nemlig Cafe Norden…her nytes den fantastiske JORDBÆRTERTEN
En nydelig og frisk sommerdessert, hentet fra Rachel Allen. Oppskriften inneholder opprinnelig en del appelsin (revet appelsinskall i deigen og appelsinsaft i kremen), men det sløyfet jeg etter å ha laget den første gang helt etter oppskriften
19. 05. 2014. Denne jordbærterten "Tarte aux fraises" finner man i de fleste franske konditorier. Den franske vaniljekremen "crème pâtissière" smaker nydelig sammen med friske jordbær, som blir ekstra søte og vakre når de glaseres med smeltet eplegelé
Mini jordbærterter (4 stk). Denne herlige oppskriften fant jeg på Sana Bona sine nettsider og den tar kort tid å lage og er derfor perfekt dersom man plutselig får gjester eller bare har lyst på noe godt
20. 05. 2014. En deilig dessert med nydelige smaker. Jeg lagde desserten til årets 17. mai, men dette er en dessert jeg garantert kommer til å lage om igjen i løpet av sommeren
18. 05. 2014. Hei kjære dere. Ja, så er 17. mai over for denne gangen. Håper dere hadde en fin feiring. Det er ingen grunn til å deppe over at festen er over - for det er nok av herligheter som står for tur her på Det søte liv
Hei. Her kommer en stor flott oversikt over oppskriftene fra 2013. Perfekt å bokmerke. Oppskrifts oversikt fra 2012 finner du HER, og oppskrifter fra 2011 finner du nederst HER
Crème pâtissière er en fransk vaniljekrem som kan brukes i de fleste kaker og terter. 5 dl helmelk3 ts vaniljeekstrakt3 eggeplommer1 egg2 ss hvetemel50 g sukkerVarm helmelk og vaniljeekstrakt (eller innholdet i en vaniljestang) til kokepunktet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.