eks Stange, når jeg bare skal lage mat til meg selv. Gni gjerne inn kyllinglåret med krydderblandingen noen timer før maten skal tilberedes, eller om morgenen før du drar på jobb
Hva gjør jeg med slappe grønnsaker jeg egentlig bare har lyst å kaste. Jeg bare sier det. For å gjøre middagen mer komplett, stekte jeg noen svinestrimler i en stekepanne, som jeg blandet sammen med grønnsakene på slutten av baketiden
I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Og skal du lage buffet, passer disse rettene perfekt. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
I dag spratt jeg opp av glede - jeg er nemlig straks på vei til flyplassen. Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (og riktig tror jeg) at jegjeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
Deigen skal ha ca samme konsistens som trolldeig. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Saus kan være så enkelt som brunet smør – helt greit til biff når du har lite tid, jeg hadde en rest rødvinssaus som jeg brukte, men skal du lage den spesielt til denne retten må du starte i forvegen, det tar litt tid…
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.