Ååå som jeg har GLEDET meg til å fortelle dere om disse. Det ser kanskje ut som helt vanlig pølser, ja du vet, de som man kaster i seg de ettermiddagene hvor storebror skal på fotballtrening og vesla på turn
Ha over valgfri bær og nøtter før du spiser. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Og skal du lage buffet, passer disse rettene perfekt
Det eneste de trenger er et oppkok før servering. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
aller best synes jeg det er å bruke til desserter, hjemmelaget konfekt, kaker og bakst. no er en ny, norsk nettbutikk som satser på sukkerfritt godteri, brus, kaker, kjeks og pastiller
Jeg vil jo faktisk gå med ullgensere og store boblejakker, småhutre litt og kjenne frostrøyk ut av munnen, se små snøfnugg legge seg som et hvitt teppe over landskapet
Servér til kaffe eller te – nystekt, eller som her. Jeg kunne spise en hel kake av dette her. De mest observante av dere har kanskje oppdaget at Åse ikke var helt tro mot oppskriften, i måten hun blandet ingrediensene på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.