Håper det smaker, i morgen tidlig. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Jeg har aldri vært noe glad i brus med sukker så det har aldri vært noe alternativ for meg. Jeg sluttet å drikke brus for halvannet år siden og grunnen var at jeg ville slutte med kunstig søtning, spesielt aspartam
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Dette har de kultur for. Heldigvis så har jeg slekt der som jeg kan støtte meg til når jeg kommer til kort
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Men er du alene hjemme med pys, er det også fult mulig å lage deg et herremåltid
Det er sesong for rabarbra. Oppskriften fant jeg hos Smittenkitchen. Bland hvetemel med bakepulver og ingefær, og spe vekselsvis med dette og rømme,til du har en glatt deig
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Jeg har vel så vidt nevnt på bloggen at jeg har heklet mye i det siste. Og ikke nok med det. Nå har jeg lært opp ikke mindre enn tre personer til helt basic hekling
Bland dette inn i det som allerede ligger i den ildfaste formen. Det pleier vanligvis ikke å skje all verdens action, så da kjører jeg heller på med litt 'disco-time' med Sivert Høyem og Jarle
Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at der er noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.