Håperdet smaker, i morgen tidlig. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Jeg har aldri vært noe glad i brus med sukker sådet har aldri vært noe alternativ for meg. Jeg sluttet å drikke brus for halvannet år siden og grunnen var at jeg ville slutte med kunstig søtning, spesielt aspartam
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DETPÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge nårdet gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jegfått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Men er du alene hjemme med pys, er detogså fult mulig å lage deg et herremåltid
Det er sesong for rabarbra. Oppskriften fant jeg hos Smittenkitchen. Bland hvetemel med bakepulver og ingefær, og spe vekselsvis med dette og rømme,til du har en glatt deig
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jegmå slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Jeg har vel så vidt nevnt på bloggen at jeg har heklet mye i det siste. Og ikke nok med det. Nå har jeg lært opp ikke mindre enn tre personer til helt basic hekling
Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at der er noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.