Når jeg ikke er på jobb på treningssenteret jobber jeg med denne bloggen, jeg følger opp mennesker over hele Norge over internettet og hver uke mottar jeg over hundre mails fra mennesker som ønsker å endre livsstil
Det er oppdrett av lusene flere steder, som opprinnelig finnes i Sør-Amerika. Gelatin brukes på mange forskjellige områder, men først og fremst innenfor næringsmiddel- og legemiddelindustrien
Når jeg ikke er på jobb på treningssenteret jobber jeg med denne bloggen, jeg følger opp mennesker over hele Norge over internettet og hver uke mottar jeg over hundre mails fra mennesker som ønsker å endre livsstil
Lørdagens skalldyr-risotto ble virkelig usedvanlig god. Risottoen må aldri "koke tørr". Heldigvis ikke mer alvorlig enn at det også var plass til en smak av chili/sjokolade terten som sto på dessertkartet
1/4 rød paprika 1/4 rød chili1/4 rødløk1/2 boks hermetiske tomater1ts tomatpurè(litt frisk koriander) til slutt0,5-1 dl olivenolje til slutt1/2 presset limeGrovhakk alle ingrediensene og ha dem i en blender/ bruk stavmikser til alle ingrediensene er finhakket. 0,5-1 dl olivenolje
Jeg var veldig heldig som fikk en pakke som innebar snacks, transport, kino og et sosialt samvær. Vi ble hentet med en fantastisk stor buss som kjørte oss til Prinsen Kino, der vi skulle på en førpremiere av filmen, Birkebeinerne
Jeg tenkte på det da jeg gikk tur med bikkja. Opp Alpe-d’Huez med Génépi. I mellom tiden kan man skrelle grønnsakene og del de opp i små biter mens man drikker et aldriså lite glass øl
Jeg har fått en ny favorittgrøt. Eplejuice fungerer også helt fint, men råsafta er mer naturlig og har et sunnere næringsinnhold enn det en eplejuice som er laget av konsentrat har
-) Er veldig fornøyd med den og vet akkurat hvor jeg skal kjøpe ny når den dagen kommer. -) Kan heller gi en anmeldelse når jeg har prøvd det, men det var så billig at jeg vil dele det alikevel
Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.