Det er ikke for ingen grunn at jegalltid sørger for å ha en boks stående i skapet, for er jeg fysen på noe søtt er alltid en teskje eller to med Nugattiinnafor
Noen hevder at det er urettferdig, men er du en gang trykkoker så er du det…sånn er det bare. Imorgen drar jeg på tur tilPyrineene med min gode venn Mark
Etter jobb fikkjegMaria på middags-besøk, og også i dag bestemte vi oss for å prøve noenytt. Det er ikke mange dagene siden det var iskaldt her iTrondheim, men i dag var det virkelig helt perfekt temperatur, og det må jegutnytte før vinter-kuldenplutselig melder sin ankomst for fullt
Jeg tror det skal gå greit. La dem liggenoenminuttertil de blir møre, men ikke kokt i stykker. Det har vært en travel sommer og høst ipludrehanneheimen
Hjemmelaget knekkebrød er noe av det beste jeg vet. Til frokost til julaften har jeg lyst til å friste med både hjemmelaget knekkebrød, ferske rundstykker og julebrød
Helt sidenjeg delte jordbær-smoothien med dere tidligerei uken har jegfaktisk drukket den hver eneste dag, eller rettere sagt spist den hver eneste dag, dog med en litenvrii morgest
Når jeg googler Skeidarar får jeg stort sette treff på møbler, bare ett treff på denne retten er å spore og det er fra boken Vestlandsmat, skrevet av den tidligere "hallo-damen" SolfridRørlien Saue
jeg tolker egentlig verbet "å forvelle" som en fancy måte å si at man koker noeilite vann. Poenget med denne forvellingen var jo uansett at kålbladene skulle bli myke, og det fiksetjeg
Då har jag lyckats laga minfavorit suksessterte, Grande de lux Du behöver. ChokoladePiskäggvitorna "lett"ett fast skumm och blanda inmelis och mandlarna
Noen som har dårligtid om morgenen. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
De hadde gjort det samme da de hadde fått den servert hos noen venner tidligere. Det gikkikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deiligekyllingretten de serverte
Var bare jeg som ble forvirra og blingsetnoen ganger. Jeg klarte bare ikke la være å bestille garn til denne nydelige genseren som jegvisteforrige fredag
Dette er kun noen forslag til hva du kan fylle buffeen med. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.