Tilsett gjerne en fettkilde også, for en mer fullverdig middag. For å gjøre middagen mer komplett, stekte jeg noen svinestrimler i en stekepanne, som jeg blandet sammen med grønnsakene på slutten av baketiden
Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Kan også tilsettes kylling om du ønsker mer substans. Stek en prøvekjøttbolle på stekepannen og smak til med mer krydder eller spe på med litt melk om du syns blandingen blir for sterk
I dag hadde jeglystpå en såkalt oppkarbing. Om dette er så veldig nødvendig når jeg klager over at jeg ligger litt etter skjema kan man jo spørre seg, men fra fredag og utover blir en av de travleste ukene i hele mitt liv tror jeg – det er knapt såjeg rekker å spise og sove, så dette er nok helt på sin plass
Jeghar vel så vidt nevnt på bloggen at jeghar heklet mye i det siste. Forøvrig så reiser vi på ferie i morgen, så noen av innleggene fremover vil være forhåndsskrevet
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. MEN, utolmodig i natten, såjeg tok saken i egne hender i stede ihi
Mannen min skulle spise litt kveldsmat, og da jeg kom inn på kjøkkenet så han litt skyldig ut. Dette er fordi jeg elter såpass lenge med kjøkkenmaskinen at den prosessen skaper nok varme til gjæren
Kaffesmak er ikke noe jeg er så glad i. Altså, meg. Jeg er ikke noe glad i kaffe, jeg kan ta en latte med smak i når jeg er på caffe, og syns det er helt greit
Nå lar du bare maskinen gå til deigen SÅVIDThar samlet seg,trenger du mer kulturmelk så ha i LITT. Ikke kna deigen, jobb minst mulig så den ikke blir varm og seig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.