Imorgen drar jegpå tur til Pyrineene med min gode venn Mark. Derfor litt kraftmat på en torsdag hvor både sviddå og min nyervervede trykkoker fikk prøvd seg
Skal vi melde henne på i Kakekrigen. Så var det bare noen runder med knaing og kjevling, så var lokket klart og hele slekta ble innvolvert for å få det på plass
Den skal du ha godt med vann på før bruk. Merk at den kun skal stekes lett, gjerne være litt blodig. Jeg har vært i Helleas mange ganger før, og var forberedt på å spise meg mett påFetasalat, tzatziki og moussaka
» I farta hadde det i stedet gått på automatgir, smør og sukker ble rørt hvitt for seg selv. Til alt hell var det akkurat på prøvesmakingsdagen Riksarkivet hadde besøk av en arkivkollega fra Washington DC, USA
Bruk deretter skjeén til å skrape ut all melonen, og legg den i en bolle (bruk tipset mitt fra i går til å lage saft av den dersom du ikke klarer å spise opp alt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.