Når jeg ser at steken er ferdig (bruker et steketerometer), slår jeg kraften over i en beholder, legger grønnsaker tilbakei romertopfen og setter den inni ovnen igjen
Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriftenigjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. Denne gang servert med flintstek, stekt iovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Her kommer da endeligmin neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordiplutselig skjer det noe uventet
Jeg kommer garantert til å lage denne retten igjen. Navnet kommer av ordet for tyv, og bytter vi f’en ut med p kjenner vi det igjen fra vårt greske lånord kleptoman
Jeg har kuttet sukker to ganger, den ene gangen var omtrent da jeg startet denne bloggen, og nå igjeni januar etter en graviditet og barseltidi skolebollens og melkesjokoladens tegn
det er ikkesikkert at det blir så mye igjen å oppbevare…. Jeg kunne spise en hel kake av dette her. «Jeg glemte helt at melet skulle vært rørt SAMMEN med smøret og sukkeret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.