Håper dere fikknoen idéer – ha en super lørdag. Hjemmelagde julegaver settes alltid stor pris på, og hva er vel bedre enn å lage noe med kjærlighet som man i tillegg kan spise
Min svigerinne er allergisk mot både gluten og nøtter, så når hun ønsket seg gode matvarer til jul hadde jeg lyst til å lage noe til henne som hun ikke får for ofte
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Der er de glade i kakene sine og opptatt av hvordan de lages og hva laget denene og hvordan pyntet den andre
Albondigas - spanske kjøttbollerJeg liker denneretten litt ekstra spicy. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Smelt peanutsmør, sirup, sukker og vaniljesukker i en panne. Sett kulene kaldt. Når de har stivnet smelter du sjokoladen i vannbad og dypper kulene i smeltet sjokolade
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Én kommentar. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Jeg er endelig ferdig med julegavestrikken. Ikke minst gleder jeg meg til julepynting til helga. Det kjennes veldig godt å ha det gjort før desember begynner
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
eks denbunkenjegfikk fra min fars gamle tante. Det begynner å bli en stund sidenjeg viste det frem første gangen, menjeg har ikke glemt de flotte og kreative bidragene dere har sendt meg
Jeg kjøpte pølseneforleden, og fikk som vi sier i nordnorge. På Frogner i Oslo bor Atle Flom, som av pur pølseglede har startet en produksjon av det jegmener er landets beste pølser
Den var så utrolig god og takket være guidenfikkjeg vite at den het Kleftio. Vi fikkdenene gode retten etter den andre servert og det ble matopplevelser av de sjeldne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.