Jeger tilbake fra Tallinn, og det har vært veldig kjekt på tur. Gøy å møte Lars igjen, se en ny by, møte vertsfamilien hans, være med på "jobb" og bare slappe av
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Brød og bakverk. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Herkommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Men, nå erjeg voksen. til tross for at jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg. Karbonadedeig stekes med finhakket hvitløk, rødløk, litt tomatpuré, gurkemeie og tacokrydder
Jeg siktet meg inn på å skape en litt syrlig rett og bestemte meg for å vakumere kjøttet sammen med frisk estragon, peppermynte og et par skiver sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.