Perfekttil en lørdag. Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Jegskjønner at jegkommertil å gå inn til Nicole med rumlende mage. Etter ti minutter kan du skrelle av skinnet på paprikaen strø oversalt/pepper og olje sett til side
Bre ut på stekebrett, som er dekket med bakepapir. Ta ut og del knekkebrødene opp i ønskede ruter. 2 dl solsikkekjerner. Stekes i varmluftovn i 165 grader i 15 min. Stekes videre i varmluft i 20 min, bytt plass i stekeovnen - så alle brettene får lik varme. Stek videre i 15-20 minutt
En siste fordel jeg vil legge tiler at jeg ved å ofte handle disse varene noterermeg hva prisene ligger på, og kan kjøpe inn litt ekstra når jegser prisen er satt ned
Men jeg fant ei side hvor mønsteret på ei heklet ape lå. Ingen kommentarer. Lykke til. Men jeg valgte å gå ned en pinnestørrelse for å få en tettere finish
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Heldigvis så har jeg slekt der som jeg kan støtte megtil når jegkommertil kort. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
)Jegnøyermeg med å kjøpe såkalt tempurarøre på pose og blande med vann. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Jeg lovte at jeg skulle prøve å få Trine til å gi meg oppskriftene. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Og jeg lar meg friste, gang på gang… Ikke vanskelig å bli fristet i grunnen – det serdere jo selv. Og kjærestekokken han vet hva jegliker, hva som smaker og ser innbydende ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.