DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Albondigas - spanske kjøttbollerJegliker denne retten litt ekstra spicy. litt rosmarin eller timian. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Strø overlitt havsalt og sett til avkjøling. litt sitronsaft. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Herkommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Jegsteker pølsene pålittunder middels varme i stekepannen med olivenolje. Vin til pølser kan være denne nydelige Rieslingen, som passervakkert til pølser med littkrydder i
Alene synes jeg det holder med et par ruter, men det erlitt avhengig av hva det er søtet med. Samboeren min (som i utgangspunktet var litt skeptisk til dette sukkerfrie godiset) spiste vel opp flesteparten av disse og mente de var bedre enn Brynild sine
To halve vannmeloner som må stå bent tar litt plass. Jeg vet jeg har en del lesere som er mindreårige, men jeg vet også at ganske mange av dereerover atten
Mamma, den erlitt slimete, litt som snørr. Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at derer noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde
Torsketunger med brunet smør og gulrotsalat med appelsinsaft, og en god hvit burgunder med litt eik i seg, får mor hjemme til synge sanger hun ikke visste fantes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.