Dennekakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten. ) Denpasserutmerket til barnebursdag, kirkekaffe eller helgekos, er stor nok til mange og har klassiske, gode smaker
Brekk sjokoladen i biter og smelt densammen med smør på svak varme. Pynt gjerne med valnøtter. Sikt inn det tørre i eggedosisen og rør inn smeltet smør/sjokolade og vann
) Nå sitterjegher kjempefornøyd med dagen og med magen full av kake, boller og brus. Mamma lagde horn med sjokolade som er fast bakst på min bursdag, og jeg lagde mammas hjemmelagde daimiskake
For noendagersiden bestemte jeg meg for å prøve ut oppskriften, men med min egen vri. Når jeg var lita ville jeg alltid at mamma skulle bake dennekaken til meg når vi skulle feire noe
Jeg spurte henne om jeg kunne få oppskriften så jeg kunne dele den med dere, og det fikk jeg. I morgen får jeg ikke blogget for da skal jeg på marsipanrosekurs
Dennekaken har mamma bakt sidenjeg var liten, og densmaker alltid like godt. Nå er det jeg som har adoptertkaken og bakerdenne ofte når jeg får epler fra hagen til mine foreldre
Mos eller del den opp i små biter. Smak til med salt og pepper. Kald blomkålsalat kan minne litt om potetsalat,i allefal kan den brukes sammen med spekemat, grillmat o
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.