Noen som har dårlig tid om morgenen. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
I helgen som var, hadde vi jo sommerfest for interiørbloggerne i United Bloggers. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Én kommentar. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Så fortsatte jeg, men god hjelp av datteren min Mille, med grønnsakene. Lysestakene som ser ut som sølv/sølvplett er laget av glass – passer meg helt ypperlig
Både jeg, samboeren min og envenninne var fan av disse. no er en ny, norsk nettbutikk som satser på sukkerfritt godteri, brus, kaker, kjeks og pastiller
til tross for at jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg. Men, nå er jeg voksen. Jeg har bygget min egen rygg, med en sterk ryggrad
Og jeg ble så glad for at hun, som jeg, har et litt annerledes syn på dette med detox. Det er ikke mange blogger jeg følger, menen jeg alltid tar meg tid til å titte innom er Helene Raghild´s
Jeg har fotballkampen i bakgrunn, men avslått lyd. Det pleier vanligvis ikke å skje all verdens action, så da kjører jeg heller på med litt 'disco-time' med Sivert Høyem og Jarle
hva har du hatt oppi denne, mamma. Mamma, den er litt slimete, litt som snørr. mensmaken er jo grei da. Dette var altså dommen på gårsdagenskakeeksperiment, et heller panikkartet forsøk på å bake kake på en halvtime
februar, er å spise sprøstekte torsketunger sammen med min elskede. Torsketunger med brunet smør og gulrotsalat med appelsinsaft, og en god hvit burgunder med litt eik i seg, får mor hjemme til synge sanger hun ikke visste fantes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.