Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Dersom kjøttet har brent seg fast i gryten anbefaler jeg å legge det over på en tallerken og gjøre ren gryten, før du så har det ferdigstekte kjøttet tilbake i gryten
Ha så oppi osten og rør godt til all osten har smeltet. Så er det klart til servering. Slik gjør du Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet Tilsett krydderet og rør det inn Ha i kraft og fløte, bland godt Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter)
Jeg lovte at jeg skulle prøve å få Trine til å gi meg oppskriftene. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Sånn som nå dro vi på en liten tur som ikke var planlagt, og jeg måtte bare legge det til side. Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Vin til pølser kan være denne nydelige Rieslingen, som passer vakkert til pølser med litt krydder i. På Frogner i Oslo bor Atle Flom, som av pur pølseglede har startet en produksjon av det jeg mener er landets beste pølser
Deretter helte jeg gryten over osten og til slutt enda mer fersk oregano. Slik kunne kjøttet ligge og godgjøre seg mens helten var ute og kjempet, og når de kom tilbake kunne de grave opp det møreste kjøttet man kan tenke seg
Jeg har fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeg har fått. no er en ny, norsk nettbutikk som satser på sukkerfritt godteri, brus, kaker, kjeks og pastiller
til tross for at jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg. Men, nå er jeg voksen. Jeg skal fortelle dere mer om det lille, men spennende jeg har takket ja til på nyåret, nå er det tid for mat
Jeg har også inspirert andre til å gjøre det samme. Har brukt første ladningen derfra til hekleopplæring, samt flere nye kluter og grytekluter (se under)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.