Ingrid er eiavmine nærmeste venner og når vi hadde grillfest bakte hu en knall-god brownies. Hold øye med kaka på slutten avsteiketida, den skal være littseiginni
Helt siden jeg var barn, har IngridEspelidHovig vært en avmine store favoritter. IngridEspelidHovigsMatkulturpris deles ut årligtil en person som har utmerket seg spesieltinnen området mat, sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske
Enten du snart skal på høstferie, sånn som oss, eller snart er ferdig med høstferien, som visse andre, så er disse supergode havrekjeksene helt p e r f e k t e
Ingrid'sfantastiskelavkarbo ostekake. Polly peanøtter er salte, dette er littavvitsen. Denne oppskriften er jeg uendelig fornøyd med, og skikkelig stolt over
Jeg bruker alltid samme mengde vann og havregryn som basis. Etter at jeg begynte å lage disse knekkebrødene for et par år siden, har viikke kjøpt knekkebrød på butikk en eneste gang
"Mamma, kan vi ha sånn fisk som du vet tilmiddagi dag. Det er når dette er det første datteren sier når hun våkner en søndag morgen at du skjønner at du sitter med oppskriften på en skikkelig god fiskemiddag
Jeg hadde lyst til å strikke en enkel tynn lue, og valgte (mest på grunn av den nydelige fargen. For oss som fra naturens side er utstyrt med et godt isolert hode (les
Full avenergiallikevel, så kunsten er å beherske seg. Denne muslioppskriften har jeg kokt ihop selv, etter inspirasjon fra flere oppskrifter jeg har funnet rundt omkring
periodei vår, og har derfor ikke tatt bildeav denne utmerkede makrellretten,. men legger oppskriften ut til ære for hele Norges matmor, IngridEspelidHovig
Sankthans er tilminne om døperen Johannes, men for de fleste av oss er det midtsommer og. Ny uke - nye muligheter ♪ Uken starter med og feire Sankthans, bra start
Takk til dere også, for dere ga meg virkelig noe å fniseav (ikke vondt ment, bare av humoren i at noen faktisk trodde på at jeg skulle stilleibodybuilding)
Jeg ble utroligfascinert og betatt av den sterke damen sine tanker om hva som gjør oss syke i dag. Hun ba meg komme og besøke henne, så skulle jeg få med meg en levende plante som hun brukte å tørke om høsten og drakk te av året rundt
Den tykkner når den koker, så ikke vær redd dersom den virker tynn ibegynnelsen. Helt fra jeg var liten har min store middagsfavoritt vært pappas pølsegrateng
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.