600 g
karbonadedeig 1 hvitløksfedd 1 ts curry 1 ts koriander 1 ts garam masala 1/4 ts malt nellik 1/2 ts malt kardemomme 1 egg salt og pepper 1 ss smør til å steke i 2 dl tomatsuppe (jeg hadde rester, men her kan du bruke en boks hakkede tomater)
Ha litt olje i en stor stekepanne og ha i ingefær og hvitløk. litt nykvernet pepper. Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick
Stek omeletten på vanlig måte medbittelitt smør i panna. Men i riktig selskap kommer den lille nøtten til sin rett, og jeg har med hell kombinert pistasj og appelsin i (syndige og definitivt usunne) cookies
Serveres med ris oglitt salat. Ta ut laurbærbladene og mos det andre med en stavmikser. To på rad – sånn går det når jeg har fri oglitt ekstra tid til matlagingen
Her kan dere fint hoppe over steg tre, -å dyppe de fylte dadlene i sjokolade, men dere som følger bloggen vet jo at jeg dypper alt i sjokolade og mener at alt blir bedre med et lag av dette gullet på utsiden
Pynt medlitt frisk koriander eller tørkede korianderblader. Ha eventuelt i litt vann hvis det trengs. Smak til medsalt, og sjekk om det er noen av krydderne du trenger mer av, eller om du bør tilsette mer fløte hvis det er for sterkt
Jeg liker nemlig at brødene har litt smak, så jeg tilsetter endel spennende krydder. Tilsett kyllingkjøtt i biter, som du har stekt på forhånd, matfløte og smak til medsaltog pepper
Jeg smuler også opp litt fetaost som jeg knar inn sammen med halvparten av den finhakkede løken. Jeg serverer mine kjøttbollermed pitabrød som er dyppet i olivenolje og koriander
Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Ha i kyllingbiter og stek til kyllingen har fått litt farge, ca
I forbindelse med dette har det blitt skikk å spise "lune hveder" Store Bededagsaften. Derfor kom bakerne helligdagen i forkjøpet ved å bake ekstra store hveteknopper dagen før, som folk så kunne kjøpe medog varme dagen etter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.