Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intensttilfredsstillende å spise
Motivasjonen var egentlig bare å sy sammen bitene for å se hva det kunne bli for noe, men da jeg hadde fått noen sammen synes jeg det så ut til å kunne bli bra størrelse på en veske jeg vil bruke tilkorpsøving
Poteter og potetmos er flotte ting en kan lage mye av. Til dette trenger du en vakuum maskin. Tømmer ut vannet og har i godt med smør og fløte, Deretter har jeg revet parmasan – gjerne ganske mye av dette også
Blåbærscones var det første innlegget jeg postet på bloggen. Tusen takk til alle dere som følger MyLittleKitchen og som legger igjenhyggelige kommentarer her på facebook siden og på bloggen
min egne variant av denne retten består at tykke skiverristetspiralloff, norsk spekeskinke, smørdampede asparges, posjert egg og toppes tilslutt med en syrlig å god holladaise
I dag har jeg laget min første oppskrift. hei alle sammen. Sist uke fikk jeg en sjokolade saus som man kan varme opp på grillen, så i dag ville jeg prøve det, men jeg tar med på slutten av ingridiensenne en oppskrifttil å lage sjokolade saus til å dyppe
Merker det begynner å blilitt gråere og kjøligere ute, så jeg tenkte derfor å dele noen av minestrikkegensere (den siste er vel egentligikke det, men jeg liker å kalle den det)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.