Vi var en tur på Skagen, og på veien hjem stakk vi innom slakter Winther i Hirtshals. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
Begynn forsiktig så ikke suppen blir for sterk, men den må være litt "heftig". Her er det ikke bare 5-om-dagen, men 10-om-dagen. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm). Pastaen jeg brukte skal bare koke i 3 minutter og has dermed i på slutten av koketiden. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm)
Men i dag fikk vi også lyst på, så da ble det en liten gryte her. Men det er når jeg lager gryta fra tidlig på dagen, så den får stå i flere timer å putre til de blir møre og gode
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Hvis du liker sprø krutonger kan det være lurt å lage en hvitløksolje på forhånd siden hvitløk brenner seg ganske lett i ovnen
Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Nettsiden min er oppdatert, og innleggene vil komme på løpende bånd
Ha brødraspen på en annen tallerken. Så feil kan man altså ta, i tillegg er det jo ikke noe galt med mat som krever at man får ut litt aggresjon i samme slengen
Pass på at de ikke blir for fulle, og lukk dem ved hjelp av coctailpinner. Ernie jobbet i en periode på Akkarburgeriet, et "burger"kjede med svært tvilsomt forholdt til det meste som kunne komme i nærheten av matlaging
Men vi fikk opp en blekksprut imellom også, men den blei lempa på sjøen igjen. Ikke mye aa skryte av. Men satser på nytt i helga, venter fremdeles på multifilament snøret mitt fra Kina, før jeg tar meg en tur til Nyleite
Rosinene tar jeg ikke i før rett før på slutten av koketiden. Grøten blir ganske søt i seg selv, men jeg serverer dette med stevia på toppen , kanel og en "dært" med smør til smørøye
Eller kanskje du vil kutte ned litt på hvetemelet selv. Å måtte holde seg til glutenfri kost betyr ikke at du får fri fra baking og kokkelering, nei,heller detmotsatte
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Jeg får stadig spørsmål om ikke jeg kan dele oppskriften på min heksegryte. Det er egentlig "Kjøtt i mørke" jeg lager, men det treng dere ikke si til noen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.