I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikkehelt i smak. Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikke gjør noe om man ikke får spist opp alt brødet
Dette er tacopaien som ble postet i VG for ikke lenge siden, og som ligger på Godt. Jeg blir forresten veldig glad for tilbakemeldinger, både ris og ros, så ikke vær redd for å kommentere
Som du sikkert ser av kvaliteten, dette bildet er flere år gammelt. Det er nå du virkelig kan gjøre kupp i hagen, dersom du er så heldig å ha ugressproblemer
Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Ikke la sommeren være din unskyldning til å skeie ut. Siden jeg ikke er på kur/diett akkurat for øyeblikket så er det viktig å oprettholde de vanene man skal gjøre seg vant til å leve med
Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Hell det i kjelen og la det koke til kjøttet er mørt (kan ikke bli mørt nok). Ca 200gr kjøtt pr pers, smør til bruning, 4blokker kjøttbuljong om du ikke har margben og koke kraft på
Jeg beundrer alle de som tryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikkehelt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blir det muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
Bakingen gikk veldig greit, helt til jeg skulle tørke biscottiene. Det er ikke så mange tradisjonelle julekaker som står på julekakereportoaret, jeg synes ofte de blir litt kjedelige
Stek til kyllingen har blitt gyllen på utsiden, men ikkehelt gjennomstekt. Så leverte hun en kongerett som skapte en lang grådighets-pause rundt bordet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.