Det er og mulig at resten av landet ikke engang visste om den konkurransen, eller brydde seg. Der står den ferdig bakt, ferdig delt, ferdig dynket og fylt
De skjelne besøkene på kjøkkenet av makrell, kveite og rødspette regner jeg ikke med. Sett det hele inn i stekeovnen og har du ikke lokk så dekk med aluminiumsfolie
Kjøp enten ferdig paibunn, eller paibunn-mel. Minipai, ikke bare små og søte. (jeg synes melet som du blander med vann er bedre enn de ferdige bunnene)Stikk ut små rundinger med et glass, og gjør slik til deigen er brukt opp
(Se bildet nedenfor med de ferdiglagede sushiene) Legg et papir med tang på bambusmatten. Jeg ikke laget sushi før, og har aldri visst hvordan den matretten fremstilles
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikke gjør noe om man ikke får spist opp alt brødet
Det ferdige produktet. Bruksområdet er som oftest som tilbehør til fisk, kylling, ved siden av koteletter eller ei ribbe som ikke skal ha følge av surkål for eksempel
Da kan jeg si endelig ferdig. ) Fem kjoler med heklet liv og blonde er ferdig montert. Alt var heklet ferdig og så skjedde jo det at jeg falt i trappen og brakk benet og da var det å sy på maskin uaktuelt
Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Smaken er det ikke mye å utsette på, men det er en ting jeg ser jeg kan endre. Jeg vet hvorfor det har skjedd, jeg ar redd for at det kjøttet ikke ble speket nok, så jeg lot det ligge i de tre ekstra dagenes om oppskriftene anbefalte viss du var i tvil
Ikke la sommeren være din unskyldning til å skeie ut. Siden jeg ikke er på kur/diett akkurat for øyeblikket så er det viktig å oprettholde de vanene man skal gjøre seg vant til å leve med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.