Man trenger selvsagt ikke være ti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jeg å bare skjære opp enliten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
Pass på så det ikkebrenner seg. Ha sukker og vann i en gryte, la det koke opp uten at du rører i det, når det koker la det småkoke til du får en fin brun farge
Pass på så det ikkebrenner seg. Karamellfrosting Ha sukker og vann i en gryte, la det koke opp uten at du rører i det, når det koker la det småkoke til du får en fin brun farge
Vi gjør oss klare for å gå i dåp i dag, men før vi drar tenkte jeg å dele denne med dere. Veldig raskt å lage, og supert om man vil ha i litt ekstra smak og proteiner i kaffen sin
I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak. Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene
Det har vært så varmt i Oslo i disse dager og jeg synes alltid det er godt med noe kaldt å drikke. I en stund nå har jeg fått tips om å prøve kaffe med vaniljeiskrem i
Hvis du (som meg) ikke har eller ikke finner skibrenner går det også an å la grillelementene i ovnen gjøre jobben, men det tar litt lenger tid og gjør at creme brulèen blir veldig varm
Du kan også ha litt jordbærcoulis over om du har lyst men i dag valgte jeg å ikke bruke det. Når brownien er nedkjølt brukte jeg en rund utstikker til å stikke ut sirkler med
Brødrester med eller uten skorpe. De kan godt få engyllen farge, men pass på at de ikkebrenner seg. Det har blitt litt mye brød for singelhusholdningen i det siste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.