The post Luftige Bagels ogGiveAway appeared first on IDÉFULL. Dette fordi hullet i midten er noe jeg har vært sikker på vil bli lukket under steking, og jeg har derfor holdt meg til rundstykker, horn m
I sommer spiste jeg sprøstekte steam buns, og disse fikk jeg lyst til å prøve å lage selv. Da jeg ikke hadde prøvde denne før, måtte jeg prøve meg fram for å finne ut grader og antall minutter disse skulle stekes på
Foreløpig har ikke denne helgen noen store planer, og det er egentlig litt godt. Allikevel er det noen "faste" aktiviteter som skal skje - selvfølgelig avslapping på sofaen, trening, kosetid og lek med mann og barn og baking
Åh, jeg vet, slik en original og vittig tittel - og et spesielt originalt innlegg. Jeg er nesten redd for å miste lesere her, når jeg til stadighet og kun legger ut oppskrifter i det vide og det brede
Disse pizzabollene er fantastisk gode og smakfulle. Bli med på My Little Kitchen´s giveaway her. De er fylt med kjøttdeig og tomatsaus og stekt med ost på toppen
Sift together the flour, cocoa powder and salt and fold into the mixture. Take the gelatine leaves out of the water, give them a good squeeze to get rid of excess water, and stir it into 1 tablespoon hot water (it will dissolve instantly)
De lekre krukkene er fra Hødnebø og et slikt sett kommer som giveaway. Du trenger kun noen få ingredisenser for å lage drops, og smaken, den velger du selv
Og alle som har spist dem er enige. I morgen trekker jeg en vinner av giveawayen. De smelter på tungen, er fuktige og har massevis av god sjokoladesmak
Give it a try. Kunsten er å ha nok smak og fyldighet slik at man får en metthetsfølelse. Fordelen er at jeg kan ta grove stykker av grønnsakene, hele fedd hvitløk og frisk chili
)I morgen kommer det mer info om iHerb-pakkene jeg fikk i går. Jeg lovte dere et eget innlegg om kikertpannekaka jeg skrev så vidt om i et innlegg for noen dager siden, og her får dere det
if ( typeof GA_googleAddAttr == 'function' ) {. no which is a net based data base for Norwegian recipes and I thought I might give you a little taste of what one might find there
I morgen kommer det en giveaway her på bloggen for å feire My Little Kitchen sitt første år. Jeg har laget en marengskake med krem, frukt og bær, som heter flykrasj
visp egg og sukker til en luftig og hvit eggedosis. give it a try. eggedosisen er ferdig når du ikke lengre kenner sukkerkornene når du rører i bunnen og når du kan "skrive" ole med vispen og at o en fortsatt er der når du er ferdig med e
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.