Så i dag deler jeg oppskriften på min absolutte favorittfocaccia. Denne helgen har jeg hatt en god venninne på hyggeligovernattingsbesøk, og vi har blant annet kost oss med antipasti og nybakt foccacia
Idag har jeg bakt ” Love Macarons “. Hei alle sammen. Love Macarons (ca. Disse macarons har ferske bringebærimidten og de er stemplet med “Love” ispis-bar farge
Nå er det helg igjen og idagvilvi dele med dere en oppskrift på focaccia. feks timian og rosmarin. Dette er en italiensk rett, men focaccia er populært både i og utenfor Italia, og kan nytes som den er, som tilbehørtil andre retter, eller som smørbrød
Smuldre gjæren i en bakebolle. Tilsett smeltet smør, salt, honning og det meste av hvetemelet. Arbeiddeigen for hånd eller imaskintil den er smidig og knapt slipper bakebollen
Når man lager klassisk, italienskfocaccia, legger man deigeni en langpanne, stikker hull ideigen med fingrene og fordeler over god olivenolje og masse urter
Nå skal du få oppskrift på en av de bedre focaccia brødene. Oppskrift. Hev til dobbel størrelse (ca. Ha deigen over i en langpanne, bruk hendene til å «prikke» den utover
kroppstempereatur) i en bolle. Rør innolivenolje, salt og sukker. Hvetemelet blandes så innlitt og litt, til du til slutt har en ganske fuktig og tykk deig
Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage en stor, det er så greit å ha en bitfocacciai fryseren, det er godt til suppe, salat og til tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.