Denne uka har jegvært forkjølet og ikke så matopplagt. Det fikk meg til å lure på hva dette skyldes, så jeg laget en ny versjon av suppa denne gangen med mye mindre fløte og mer grønnsaker og noe skinke
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Den av søstrene mine som har mest erfaring med gode, lettvinte og fornuftige kaker, de som alle liker og som de fleste kan bake, hun står bak disse kokos/havrekjeksene
Under finner du link til mine andre Jeg er ikke et orakel. nå skal jeg i alle fall vise dem at mine barn også har med seg fristende sjokoladekake, som i tillegg er sunn
For noen uker siden skrev Astri Meland i VG at hun ville få være i fred med den billige maten sin. Spøk til side så tror jeg at både undertegnede, dere svært sympatiske lesere av bloggen og andre matbloggere i universet er opptatt av at mat skal være godt, pent og interessant
Jeg hadde bestemt meg for at jegville lage makroner med tre ulike smaker. Omtrent en fjerdedel av mandlene villeikke gjennom sikten - de var for grovt malt
Mine barn og venner morrer seg stort på mine vegne. Uten litt blyghet en gang så må jeg være ærlig å si at jeg elsker virkelig ny spennene matretter, problemet er bare det at jeg klarer for dundre meg ikke å uttale hva retten heter
På fredag lagde jeg en middag ut av litt av hvert i kjøleskap og fryser. Ja hvorfor ikke lage en middag ut av det en sen fredag, lørdag eller søndagskveld
Chiafrø er fast innventar i min kjøkkenskuff. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
DET VAR BARE TIL JEG BESTEMTE MEG FOR Å BRYTE DEN DÅRLIGE SIRKELEN. De ser ikke så lekre ut her. Det første jeg gjorde var å bestemme meg for hviken kake skal jeg bake
Pasta med rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før
Rører du for lite blir de fylt av luft og rører du for mye flyter de for mye ut (mine ble rørt akkuratt for lite, noen av makronene ble akkuratt som marengstopper, litt fylt med luft)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.