Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Du kansom sagt variere innholdet uendelig. Men mens jeg var oppe med familien min var jeg på besøk hos ei god venninne, som kunne by på en kjempegod pastasalat
Jeg anbefaler å bruke tørkede erter men legger i bløt, det blir billigere, bedre og kakene holder bedre sammen, se HER hvordan man legger legger erter i bløt og koker de
Bare google "how to soak xxx", så finner man svar på hvordan forskjellige nøtter skal bløtlegges. Gryteretter - chili con carne, kjøttstuing, fårikål, bacalao, levergryte, hjemmelaget versjon av meksikansk gryte o
Skal skrive om hvordanjeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
Min erfaring er nemlig at hvis man bare tenker uka litt igjennom er det enkelt å servere sunn, kjapp og billig mat - som merkes både på kroppen, humøret og lommeboka
Det jeg først og fremst vil trekke fram som en høydare, ligger på kanten av tallerkenen. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Du kan la det bli helt glatt hvis du ønsker, men jeg liker at det er litt nøttebiter. Dette er en av mange varianter du kan lage selv som har alle elementene - søtt, salt, nøtter og sjokolade og det smaker herlig
Denne holder til mange personer eller du kan bruke restene til lunsj. Etter å ha sett mange fristende oppskrifter på vegan meatloaf på nettet måtte jeg prøve å lage dette
Litt frisk persille og spirede grønne linser ( kan droppes). Vanligvis får du denne både med kjøtt, skalldyr og fisk, men det går fint an å lage den akkurat som du vil - som for eksempel i vegetarutgave somjeg har gjort
Jeg går inn på butikken, ser hva som er på tilbud også tar jeg det derifra. I dag hadde jeg altså tenkt jeg skulle dele noen tips og noen billige matvarer ,med oppskrifter til dere
Jeg har valgt en glutenfri variant av bokhvetemel, men paibunnen kan du lage slik du ønsker den. For en tid tilbake laget jeg sitronpani basert på kikertmel og vann som stivnet så fint og blir akkurat som eggeblandingen når den stivner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.