Ingredienser1 stor aubergin3 tomatere (like radius som auberginen)1 ts salt2 hvitløks båter2 ss fersk basilikum4 ss vegetar olje1/2 lime1 liten løkca 50 g feta ostKjør hvitløk, basilikum, lime og olje sammen i en blender. Legg saltet over auberginene, og la de stå i ca 30 min, til de har sluppet ut vann (slik bildet viser). Legg på en skive tomat etter fulgtav noen løkskiver og ca 1 ts fetaost
Mamma laget hjemmelaget blomkål suppe til lunch i helgen og jeg laget hvitløksbrød til. * Rør ut gjæren i lunkent vann,ha så i olje,salt,sukker og rør sammen
Vi hadde baguetter med hvitløk og smør en dag til lasange, og da fikk jeg ideen om å lage små porsjoner i form av hvitløks “boller” som vi lett kunne fryse og tine opp
Stek løk paprika, rødløk, sopp, chili og hvitløk og. Vend grønnsakene over i en skål og bruk samme panne til steking av bacon,kjøttdeig og kidney bønner
Og enda bedre blir den om den blir fylt med krydret kjøttdeig. Den kan også halvstekes og deretter fryses, slik at man alltid har en slik en tilgjengelig for et uforventet besøk av enten venner eller magesuget
Nå er det perfekt tidspunkt å spise sjøkreps da tilgang på råvaren og prisen er på sitt beste. Gratiner de raskt i smør av ferske urter, chili og hvitløk og server med nydelig hvitløks bruschetta og aioli
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.