Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Langstek har man da ikke tid til, men resultatet kan bli supert likevel. Det er kanskje ikke det man først og fremst forbinder med skikkelig sommer, men oksestek er knallgodt også på sommeren
Du kan selvfølgelig lage pestoen fra bunn av også, det har jeg tenkt til å gjøre neste gang. I pastasalaten kan du ha akkurat hva du ønsker egentlig, er igrunn helt opp til hva du liker
Hjemmelaget rullekake er kjempegodt og veldig raskt og enkelt å lage. Jeg har her pyntet de med krem med litt rosafarge i, men enda bedre visst du bruker bringebærsyltetøy
Supert hvis man vet at man ikke får spist på en stund. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jegvelger naturlig sminke og hudpleieprodukter
Jeg mener at man vel så godt kan ernære seg på mat basert på kraft, innmat, kjøtt, fisk, skalldyr, melkemat, grønnsaker og frukt så lenge man velger rene råvarer som er behandlet optimalt med tanke på næringsopptak
Min erfaring er nemlig at hvis man bare tenker uka litt igjennom er det enkelt å servere sunn, kjapp og billig mat - som merkes både på kroppen, humøret og lommeboka
Jeg er svak for gjærbakst generelt, men fastelavnsboller, det er godt det. 25g gjær, 50g my margarin, smeltet, 2 dl lunken ekstra lett melk, 3 Ss stevia (ertsattet med sukker), halv ts kardemomme, 330g hvetemel (jeg erstattet ca 20g med grovt sammalt spelt mel)
Så i dag ble det Lakse- og Koriandersuppe, fisk uten lut kan også være greit i ny og ned. Vi har allerede fått testet ut julefølelsen de siste ukene, først med en tur på Østkantfolk på Tøyen ( nærmere bestestemt Heimdalsgata 37) som serverte oss både Smalahove ( til Guri, for tøffe damer spiser saueskaller uten å blunke) og fantastisk pinekjøtt. Nå gjenstår Ribba og den regner jeg med å styre unna fram til den 24
Jeg skal se Life of Pi igjen, i håp om å få en litt bedre opplevelse enn sist gang jeg så den. Jeg gleder meg faktisk til å finne ut hva jeg er intolerant mot, selv om det kan bety at jeg må kutte ut noe av det jeg er mest glad i
Hvis du vil langtidssteke så er det sikkert en fordel å velge et gammalt og seigt dyr. Denne påsken skal jeg på fjellet i selve påskehelgen, så jegvelger å ha den store lammestekmiddagen lørdagen før palmsøndag
Jegvelger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.