Det er ikke til å komme bort fra at pasta er en hverdagsslager hos barna, så jeg prøver hele tiden å vri hjernen for å finne på noe vrier som også vi voksne synes er gode
Bare en digresjon – dette spiste jeg også på konkurransediett i sin tid. Her har dere en typisk hverdagsmiddag – ferdig på 10 minutter. 150 g spaghetti. Til dessert har jeg noe som kun krever at du tar av et papir – klar på 2 sekunder altså. 150 g spaghetti
Så morsomt å se at noe har brukt #pannekaketårn på Instagram siden i går. På ukedagene er det heller ikke alltid mye tid på kjøkkenet til de mest avanserte middager - både liten og stor er klare for å få mat på bordet raskest mulig når vi kommer hjem
Men jeg er blitt veldig bevisst på innholdsfortegnelsen på matvarer jeg kjøper, og synes det er interessant å sammenligne med tanke på sukkerinnhold, saltinnhold, karbohydrater, hvilken olje som er brukt, tilsetningsstoffer etc
At middagen skal være enkel eller kjapp er ingen grunn til å kompromisse på smaken. Jeg har delt opp oppskriftene som en slags ukemeny, men det er selvfølgelig ingenting i veien for å lage akkurat den maten du vil på akkurat den dagen du vil
Lag potetmos etter anvisning på pakken, men tilsett litt muskattnøtt, det gir ekstra god smak. Kyllingfileter med potetmos og grønnsaker, sunn og god hverdagsmiddag for hvermansen
Det er ikke så mange middager med kjøtt her på bloggen, og det er både litt bevisst og en naturlig følge av at vi ikke spiser så mye kjøtt her i heimen
Kutt kyllingfiletene først opp på langs. Ha dette på en tallerken. Flytt kyllingbitene fra egget over i blandingen, sørg for at bitene blir dekket over det hele og på begge sider
Start med å koke makaronien etter anvisning på pakken. Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme). Ha skinke og små brokkoli buketter (skjær bukettene gjerne i 2) oppå og dytt de litt ned i sausen. Tilslutt drysser du raspet hvitost over og setter formen midt i stekeovnen i ca 15 - 20 minutter til osten er smeltet og gyllen
Sunn og rask hverdagsmiddag. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Bruker du basilikum er det best å ha den i helt på slutten før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.