PorkalPastor. Denne skal definitivt forsøkes igjen. små tortillalefser. Del svinefileten i biter, legg det i en pose og la det marinere i alt fra to timer til over natten
Da har vi fått testet denne nye Alpastor tacoen. Tror nok denne passer best for voksne, ikke pga ananasen men fordi den var så sterk i krydderet Men liker du sterk mat og ikke har problemer med ananas så bør du absolutt teste denne retten, jeg kommer garantert til å lage den flere ganger til oss voksne Jeg må si jeg likte den ananassalsaen veldig godt, og det var en veldig god kombinasjon
PorkAlPastor som er svært populær i det sentrale Mexico har trolig sin opprinnelse fra shawarma , en arabisk type grillspyd som kom til Mexico med de libanesiske immigrantene
Til oss valgte vi albondigas – Kjøttboller, kyllingklubber, scampi og litt spekeskinke. Et tapas bord inviterer til hygge og prat rundt bordet og er perfekt mat å servere når man skal kose seg sammen
Hjemme hos oss spises den også opp såpass raskt at jeg slipper å ha den i saltlake. Fordel halvparten av krydderet over ribba, gni det inn, snu ribba og ha over resten av krydderet, gni det godt inn
Blant annet kan man bruke Worchestershiresausen i marinader til grillmat, kylling, fisk, og laurbærbladene passer perfekt til alt du måtte lage av supper, kraft gryteretter osv
Pulled pork har nesten blitt vår nye nasjonalrett. Ferdigvarianter av denne retten har vært i butikken en stund, men kvaliteten er nok så som så tror jeg
den vann-i-munnen-fremkallende smaken. smak til med cummin, kajennepepper, salt og litt sukker. #langstektsvinenakke #pulledpork #oppskrift #svinenakke 2 deler ketchup med
Et fritt valg av godt brød fungerer vel så godt eller hva med å servere dette i wraps. sauce, finhakkede sylteagurkerHa sausen i de finsnittede grønnsakene og bland godtSmak til med salt og pepper
Dette er kjempegodt, dessuten ganske så sunt. Vi har tidligere servert disse med kjøttdeig, men i dag kjøpte vi vegetarkjøttdeig for å se hvordan det ble
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.