Hverdags fårikål. 19. 11. 2014 kl. 17. 18 i. Retter med kjøttdeig. 3 kommentarer. Det er ikke alltid det passer med mat som tar mange timer å lage, eller som gjerne koster en del
Couscous salat med krydder fra midtøsten og som er utrolig lettvint å lage. Alt du trenger å gjøre er å kutte flaskekar og putte de i ovnen og koke vann til couscous
Det synes å være enighet om at tabbouleh har sin opprinnelse i det vi i dag kaller Libanon. Å hevde at en tabbouleh skal inneholde bladpersille, bulgur og tomat er heller ikke kontroversielt
Denne versjonen er en rask hverdagsversjon som ble klekket ut av mitt eget hodet i dag. Ramen er navnet på en type japansk nudelrett og som er ganske i vinden om dagen
TABBOULEH AV BULGUR MED SOMMERSQUASH OG EDAMAME. Bland alle tre ingredienser inn i bulguren sammen med resten av ingrediensene, og smak på den ferdige tabbouleh
Tabbouleh är den libanesiska salladen med bulgur och massor av persilja. Här är bulgur utbytt mot härligt tuggigt matvete, och en burk svarta bönor får åka med för att ge en matigare sallad
FremgangsmåteJeg hadde frokostgjester på mandag og da lagde jeg disse rundstykkene. Jeg er ett “slump-menneske” når jeg baker gjærbakst, så nå som jeg har begynt denne bloggen må jeg holde tungen rett i munnen
Tabbouleh (taboulé) er en libanesisk salat med bulgur eller couscous gryn. Bløtlegg couscousgrynene etter anvisningen på pakken, rør inn olivenolje og sett kaldt
En av de små utfordringer på hverdagskjøkkenet er å variere tilbehøret. Og noen av disse blir så vellykket at de finner vei til hverdagsmatbordet flere ganger
Tenk dere en couscous iblandet honningmelon, pære, tomater, mynte og krydder, sammen med hjemmelagde kjøttkaker, med en saus / dipp av yoghurt og sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.