Det vil si at de egentliger vanskelige å fordøye alle mennesker (vi vet alle hva som kan skje hvis vi spiser for mye kål ogbønner), men for mennesker med IBS kan det virke som at de er ekstra vanskelige å fordøye
Ettersom dagens utfordring i oktober challenge er å få inn en proteinkilde ti hvert måltid, tenkte jeg å prate litt om nettopp de supre proteineneog gi dere noen eksempler på godeproteinkilder
Dagens svele prosjekt ønsket jeg å lage glutenfritt, og med proteinpulver. Bruk av disse ingrediensene, alene eller i kombinasjon, vil hjelpe på å holde fuktigheten i proteinbaksten
Disse lager nesten seg selv, rundstykkene er full av proteinogerperfekt å spise om du trener mye ogønsker å få i deg noe som metter lenge og gir energi
Del eggene og ha eggehvitene i et dl mål eller en annen type bolle. Ha så i yoghurtogbakepulveret. De smaker fantastisk til frokost og lunsj ut over dagen
Denne ersukkerfri, lavkarbo, oginneholder like mye proteiner som en proteinbar. Sukrin gold er tilsatt maltekstrakt og tagatose som vil karamellisere så velg gjerne det over vanlig sukrin om du har det
Sjokoladen har en glutenfri proteinberiket bunn og karamellen er uten hvit sukker. Jeg nyter stillheten og freden hos mormor i romjula, ogsitter for det meste i stresslessen ogspiser på noe godt
Hvis du har liten tid ogtrener styrketrening passer det med en rask protein middag. Jeg fant ikke glykemisk indeks for brokkoli og spinat, men flerekilder påstår de er lave
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Uten at det tar luven av den milde oggode laksesmaken. Ogsitrusmarinert som her, gir den en deilig Slow Food forrett, som også kan brukes som litt luksuspålegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.