Fast fint kjøtt som skiver seg ved tilberedning. Flotte breiflabbfileter, mangold, kirsebærtomater, sjalottløk, hvitløk, rosèpepper, hvitvin, balsamico, og hasselnøtter er hovedingrediensene i denne deilige retten
250 gram mandler5 eggehviter (Spar eggeplommene til gulkremen - sett kjølig om ting tar tid. Så skiller du 5 eggeplommer fra eggehviten i hver sin skål. Sett så kaken i ovnen på 160 grader i 50 minutt. Men den er helt perfekt etter 50 min. 5 eggeplommer1 dl kremfløte125 gram melis100 gram smør i terninger 2 ts vaniljesukker (evt mer om du vil)Ha alle ingridensene i en kjele og begynn på litt lav varme, før du øker på litt. 250 gram mandler. 5 eggehviter. 5 eggeplommer. 125 gram melis
Jeg har vært på tur igjen. Denne gangen var det Kina og Beijing som sto på programmet. Riktignok bare som en del av årets Asiareise, og personlig gledet jeg meg mest til å besøke Japan
Men når jeg senere kunne nyte denne kulinariske opplevelsen sammen med en god rødvin, sittende ute ved bassenget med utsikt over Taurodalen, så var det verdt hver en krone
For å bestille er det bare å gå inn på den norske Thermomix-siden, men har du mulighet anbefaler jeg på det sterkeste å avtale henting hos Gourmethuset og kjøpe med litt snadder som kan brukes i og ved siden av mat
Til tross for at han som opererer under dekknavnet grillkongen romsterer veldig ute ved Weberen. Egentlig er det ikke t-bensteken jeg har tenkt å skrive om
Jeg trenger DIN stemme. Du kan stemme hver dag så lenge det går 24 timer i mellom stemmene du gir meg. Tror konkurransen varer frem til 28 september-12
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.